Wie ben ik?

Gepubliceerd op 28 september 2020 om 11:34

Welkom op deze pagina! Van tijd tot tijd worden hier levensverhalen en getuigenissen geplaatst. Niet de perfecte plaatjes, maar de eerlijke verhalen.

Mijn naam is Anneke Braal. Ik mag de moeder zijn van drie prachtige dochters (13, 10 en 7 jaar). 

Sinds dit jaar ben ik actief voor Burn Bright en mag ik samen met jongeren werken en naar ze luisteren. We hebben het over onderwerpen als identiteit, seksualiteit, social media, pesten, vriendschappen, relaties.

Wat kunnen er veel vragen of onzekerheden zijn op dit gebied. Wat mag wel en wat mag niet? Doe ik er wel toe? Wie ben ik?

Misschien ervaar je wel schuld of schaamte als het over dit soort onderwerpen gaat. Of je draagt een geheim met je mee. Van jezelf of van iemand anders. 

Mocht ik bij jou op school komen of we elkaar op een andere manier leren kennen, dan kan ik je meer vertellen over de dingen die ik meegemaakt heb. De verkeerde keuzes die ik gemaakt heb en de dingen die mij overkomen zijn. Je zult ontdekken dat je nooit de enige bent, echt nooit! Er is hoop, zelfs al lijkt het hopeloos! 

In oktober kun je het verhaal lezen van een meisje dat gepest werd op de basisschool en op de middelbare school, maar ook hoe ze hieruit gekomen is! Ze is uniek, net als jij!

Anneke 

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.